Varikosette vélemények

új bejegyzés
értékelés

Varikosette vélemények

Közzétéve: , 19:51 | Szerző: Mónika

Sziasztok, megint én vagyok, és ma megint mesélni fogok valamit! Szeretném veletek megosztani az örömömet... Sikerült otthon MEGSZABADULNOM a visszereimtől, mindössze egy hét alatt!!!

Emlékeztek még, hogy körülbelül egy évvel ezelőtt írtam a lábaimban érzett fájdalomról és a kialakult visszerektől és tőletek kértem tanácsot, hogy hogyan szabadulhatnék meg ettől?

Nos, mindenféle gyógymódot kipróbáltam, köztük a nyírfarügyeket meg minden más cuccot. Próbáltam néhány vérkeringést serkentő gyógyszert is, kompressziós harisnyanadrágokat, és a többi... EZEK MIND SZEMETEK. Ezek teljesen haszontalanok és feleslegesek.

Több orvossal beszéltem, de ők sem segítettek, csak annyit mondtak, hogy már elkéstem a kezeléssel. Ezután kivettem egy hét fizetés nélküli szabadságot. Teljes depresszióba estem és azon gondolkodtam, hogy mit kezdjek a visszereimmel, mert azt akartam, hogy a lábaim ismét szépek és egészségesek legyenek, ezért az Interneten keresgéltem különböző gyógymódok után.

Végre megoldást találtak a visszerek ellen?!

Valamelyik nap, az internetes keresgélés közben ráakadtam egy orvosi fórumra. Itt olvastam egy budapesti érsebész hozzászólását, amelyben az állt, hogy szerinte a visszerek különböző hazai kezelései azért hatástalanok, mert a hagyományos orvoslás csak a tüneteket akarja megszüntetni ahelyett, hogy az azokat kiváltó okokkal foglalkoznának.

Az orvos mellékelt egy linket is egy új visszér elleni krémhez, a Varikosette-hez, amely rendkívül magas sikerességi aránnyal segít a betegek kezelésében. Sokáig kutattam, hol tudnám megvásárolni ezt a krémet, míg végül rátaláltam erre az áruházra.

Eleinte, egyáltalán nem hittem ebben az egészben, mivel olyan sokféle terméket reklámoznak a TV-ben... de erről a krémről nagyon sok pozitív véleményt találtam, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Így, megrendeltem a Varikosette-t. 1 hét alatt érkezett meg a csomagom, felbontottam, elolvastam az útmutatást és elkezdtem használni.

És hogy milyenek az eredmények? Tényleg eltűntek-e a visszerek?

Elkezdtem használni a krémet, az útmutatás szerint. És tudjátok, mi történt? Már az ötödik napon elmúlt a duzzadtság és a visszerek elkezdtek eltűnni – teljesen leesett az állam az eredménytől!!! Sikerült megszabadultam a VISSZEREKTŐL!!! Mindössze 5 nap alatt!!!!! El tudjátok ezt hinni??? Nem hittem a szemeimnek... A lábaim tiszták voltak és nem látszottak a kiduzzadó erek - végre megint gyönyörűek lettek a lábaim és a fájdalom is megszűnt!!!!! Már tudtam, hogy nem fogtam mellé a vásárlással és nem őrültem meg! Nem tudom leírni, mennyire boldog vagyok. Legutóbb, úgy 20 évvel ezelőtt éreztem ehhez hasonlót :)

Most egy teljesen új, egészséges embernek érzem magam! Haha! Még hálás is vagyok a betegségemnek — ez tanított meg arra, hogy megbecsüljem azt, amim van és hogy másképp tekintsek az életem apró bosszúságaira. Nem szeretnék arra gondolni, hogy mekkora idegroncs lennék most, ha nem találtam volna rá erre a krémre. Többé nincs helye az életemben a szürke, borúlátó gondolatoknak, muszáj pozitívnak lenni!

Őrületesen boldog vagyok, hogy végül minden így alakult. Miután megszabadultam a visszerektől, rájöttem, hogy mi a probléma a legtöbbünkkel - úgy gondoljuk, hogy az egyszerű dolgok nem lehetnek hatásosak, csak a bonyolultabb eljárások, mint például a műtétek. De ez nem így van. Bárki megszabadulhat a visszerektől egy egyszerű, gyors és biztonságos módszer használatával. Én már kipróbáltam!

Ha valakit érdekelne: a rendelésemet ezen a weboldalon küldtem el. Ez az egyetlen hivatalos vállalat Magyarországon, amely forgalmazza a Varikosette-t. A rendelés utánvéttel kerül kiszállításra, a posta segítségével. Így, teljesen biztonságos az egész.

A Varikosette most akciós áron elérhető, szóval siessetek a rendeléssel!

Nos, remélem ez az információ segítségetekre lesz abban, hogy ti is végre újra széppé és egészségessé varázsolhassátok a lábaitokat, mindössze néhány nap alatt! Sok szerencsét!

194 hozzászólás
Sajtai Panka
Helló, Mónika! Nagyon lenyűgözött a történeted! Mindkét lábam visszeres, de a jobbal több problémám is van: a csípőmtől a térdemig fáj és nagyon gyorsan elfárad. Még nem voltam vele orvosnál, szeretném magam megtalálni a megfelelő gyógymódot. Később majd írok, ha sikerrel járok.
5 perccel ezelőtt | Hozzászólás
3
Kiss Viktória
Köszönöm, Mónika. Én tegnap vettem át a csomagomat, eddig minden rendben van, már el is kezdtem használni a krémet. Alig várom, hogy lássam 5 nap múlva az eredményeim :)))
7 perccel ezelőtt | Hozzászólás
4
Rajoros Andrea
Az ereitek megkímélése érdekében lapos sarkú cipőket kell hordani! A visszerek a tűsarkú cipők miatt alakulnak ki! Ezért hordanak Európában és már Magyarországon is egyre többen lapos sarkú cipőket. Csak így őrizhetitek meg a lábaitok egészségét!!! Mi értelme annak, hogy csak azért akarjátok eltüntetni a visszereiteket, hogy aztán megint magassarkúban és miniszoknyában rohangáljatok!
11 perccel ezelőtt | Gátai Jázmin
10
Gátai Jázmin
Én még csak pár hete használom, de már gyakran hordhatok miniszoknyákat, irigykedhettek :) A magassarkúnak semmi köze sincs ehhez!
14 perccel ezelőtt | Hozzászólás
7
Erdélyi Sára
Az érspecialistám ajánlotta ennek a krémnek a használatát:)
16 perccel ezelőtt | Hozzászólás
5
Molnár Franciska
Szia, Mónika! Épp most küldtem el a megrendelésemet, alig várom, hogy végre kipróbálhassam ezt a krémet :)
17 perccel ezelőtt | Hozzászólás
3
Kiss Judit
Szuper :) Én is rendeltem egy csomaggal és már elkezdtem használni. Pár nap múlva megírom az élményeimet majd.
18 perccel ezelőtt | Hozzászólás
7
Ancsa hercegnő
Ez már nem újdonság, ezt a krémet már mindenki ismeri. Az anyukám is ezt használta az erei meggyógyítására két évvel ezelőtt.
20 perccel ezelőtt | Hozzászólás
4
Sövény Helga
Az Egyesült Államokban már 5 éve használják ezt a krémet! Nem csoda, hogy minden nő hollywoodi sztárnak néz ki náluk. :)))
21 perccel ezelőtt | Hozzászólás
5
Pálinkás Anita
Sziasztok! Ma van 3 napja, hogy használom ezt a krémet... és nem jutok szóhoz! Köszönöm, Mónika! A lábaim végre remekül érzik magukat!
23 perccel ezelőtt | Hozzászólás
6
Bogdán Hanna
Már 4 nap után látszanak az első pozitív eredmények! Nincs duzzadtság, az erek normálisnak tűnnek és a lábaim végre szépnek néznek ki! Nagyon izgatott és boldog vagyok!
24 perccel ezelőtt | Hozzászólás
21
Asztalos Zoé
Megvettem a terméket és nagyon tetszik! Nálam körülbelül 1 hét múltán jelentkeztek először az eredmények. Nem számítottam ekkora változásra... Ennyi pénzért, amit elkérnek a termékért, az szinte ajándék.
25 perccel ezelőtt | Hozzászólás
9
Péter Katalin
Mónika, én is ismerem ezt a terméket, habár én külföldön vettem, még nagyon régen. Sikerült leküzdenem a visszereket és már 2 éve semmiféle panaszom sincs. Nagyon szuper az egész :) Csak ajánlani tudom!
34 perccel ezelőtt | Hozzászólás
5
Kóstay Zsófia
A férjem nagyon boldog és meglepett. Szerinte indulnom kellene a "Miss Gyönyörű Lábak" versenyen. :DDD
39 perccel ezelőtt | Hozzászólás
18
Gyerekkori álom :)
Ez a krém működik. Ugyanerről az oldalról rendeltem, nem kellett előre fizetnem. 6 nap alatt érkezett meg a csomag, aztán 1 hét alatt szabadultam meg a visszerektől - végre örökre megfeledkezhetek róluk.
41 perccel ezelőtt | Hozzászólás
2
Ferenczi Noémi
Gratuláljatok nekem is, 1 hét alatt megszabadultam a visszerektől! Ez egyszerűen hihetetlen :)))
44 perccel ezelőtt | Hozzászólás
47
Édes Alíz
A lábaim nem fájnak többé – végre gyönyörűek lettek :)))))) Ez teljesen hihetetlen. Lányok, csak ajánlani tudom a terméket!
49 perccel ezelőtt Hozzászólás
31
Lévai Ivett
Én is ismerem ezt a "Varikosette" nevű terméket. A nagynénim használta fájdalomcsillapításra még régen :)))
50 perccel ezelőtt | Hozzászólás
11
Fodor Boglárka
Hali, ez egy szuper krém. Mindössze egy hét alatt elmúlt a betegség!
51 perccel ezelőtt | Hozzászólás
38
Bíbor Emma
Annyira szuper gyönyörű és egészséges lábakon járni!!! Egyébként, az én csomagom 4 nap alatt érkezett meg.
54 perccel ezelőtt | Hozzászólás
57
Szél Károly
Helló, lányok. A feleségem megvette ezt a krémet és a lábai szinte átalakultak! Kellemesen csalódtam! Szerintem próbáljátok ki, ti is, én nagyon boldog vagyok :))
1 órával ezelőtt | Hozzászólás
3
Havas Linda
Ez már nem újdonság. Mindenki ismeri ezt a krémet. Aki még nem hallott róla, az nem is akart igazán megszabadulni ettől a betegségtől.
1 órával ezelőtt | Hozzászólás
5
Szakály Emília
Köszönöm ezt a cikket. Mónika, csak így tovább. Mindjárt meg is rendelem a krémet.
1 órával ezelőtt | Hozzászólás
9
Fehér Amanda
Pont erre volt szükségem! Most majd mindenki irigykedni fog a munkahelyemen, hehehe! :)
2 órával ezelőtt | Hozzászólás
16
Molnár Karolina
A nyugati országokban már egy ideje használják ezt a krémet. És eléggé sikeresen. De szokás szerint, hozzánk minden késve érkezik...
2 órával ezelőtt | Hozzászólás
21